Det handler faktisk mest af alt om dig!

Vi tilstræber, at give vores kunder mere end de forventer.

Poul Iversen Menswear har siden starten i 2002 arbejdet sig frem til at være en af landets førende butikker indenfor herremode. Brandet "Poul Iversen" står i dag stærkt, og det skyldes utvivlsomt de visioner og den strategi, der hele tiden har gennemsyret butikken.

Fri som fuglen
Poul Iversen Menswear har altid villet være en "fri" butik, uden de forpligtelser en tilknytning til en kæde ville have. Vi vil selv vælge de mærker, vi tror på, og vi tager kun de eksklusive kvalitets styles ind i butikken, som vi selv har lyst til at gå i.

Spot on på de nyeste trends
Vi har været og er dygtige til at spotte de trends, der rører sig i modebilledet. Det betyder, at vi altid har de allerbedste mærkevarer fra nationale og internationale designere på hylderne. Dels i vores stueetage der henvender sig til herrerne, dels på 1. salen der tilhører det unge trendsættende publikum.

Du er i centrum
Det er faktisk lidt misvissende, at menupunktet hedder ”Om os”. For i bund og grund handler det jo om dig og dine behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at du altid føler dig velkommen i butikken. Det er dig, der skal kræses om og forkæles med nyt og lækkert tøj.

Udover at vi altid kan friste og imponere dig med alle de nye, flotte og seje styles, er du sikret en god portion faglighed fra vores veluddannede personale. Vi lytter til dine ønsker og behov, og guider dig ud fra dine præmisser. Men vi siger også vores mening, hvis vi synes at stilen, farven eller hvad det nu kan være, er forkert. Vi tror på, at ærligheden gavner os alle bedst i det lange løb, og skaber et tillidsfuldt forhold mellem os.

Vores ambition er at være den bedste spiller på banen
Poul Iversen Menswear sætter en ære i at være fagfolk. Og vi elsker at få vores faglighed udfordret! Vi vil derfor glæde os til at hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om tøj til dit drømmebryllup på et vikingeskib, jobsamtalen, forretningsmødet i Kina, sølvbrylluppet eller hvad det end måtte være.

Det mest charmerende hus
Poul Iversen Menswear har til huse i det charmerende gamle hus på Torvegade 11A, der gennem mange, mange år har været en detailhandelsbutik. Huset er kendetegnet af en varm og stemningsfuld atmosfære, hvor der er plads til alle. Det afspejler sig også i vores valg af styles. Vi har noget til de rå, de moderne, de klassiske og noget til de trendy typer med lidt kant.

Vi glæder os til at se dig!