BRYLLUP OG FEST

Poul Iversen Menswear elsker simpelthen bare lækkert og smukt tøj. Derfor ser vi det også som en af vore fornemste opgaver, at klæde dig godt på til enhver festlig lejlighed hvad enten det er dit drømmebryllup, havefesten eller drengeturen til Milano.

Vores dygtige personale tager altid udgangspunkt i dit behov, din personlige stil og de ønsker, du måtte have. Men vi siger også vores mening, og forsøger at guide dig, samtidigt med at vi lytter. Det tror vi på skaber det bedste resultat.

Dit bryllup er naturligvis en af de allerstørste dage i dit liv. Det er dagen, hvor du lover evig kærlighed til din smukke udkårne. Det skal selvfølgelig gøres med god stil. Vi har derfor et stort og bredt udvalg af lækre kvalitetsmærker som eksempelvis Hugo Boss, René Lezard, de Renouard, Wilvorst, Tiger og Bruuns Bazaar.

Du har således mulighed for, at mikse bryllupsmærkerne med de mere ”almindelige” styles fra vort store udvalg af kendte mærkevarer. Det giver uanede muligheder for at skabe et fedt personligt outfit til dit drømmebryllup.

Poul Iversen Menswear ser det som en af vore allerfornemste opgaver, at guide dig godt igennem købet af bryllupstøjet, for mest at alt ønsker vi, at du kommer til at se hamrende godt ud til dit bryllup!

 

 

 

Du kan finde mere inspiration til drømmebrylluppet hos vore samarbejdspartnere.

Den store dag

Wilvorst

Masterhand